Historie

Stichting ProMotorZeeland

Stichting Classic Races Wemeldinge

In 1992 kwamen de oprichters van de Stichting ProMotorZeeland voor het eerst samen. Al jaren vonden zij dat de motorsport in Zeeland niet de aandacht kreeg die hij verdiende, dat moest veranderen besloten ze. Die verandering heeft de Stichting ook gebracht. Sindsdien organiseert Stichting ProMotorZeeland jaarlijks een aantal motorsport evenementen in Zeeland.

 

Stichting ProMotorZeeland begon met vier enthousiastelingen, maar heeft naast een werkgroep ook een grote groep vrijwilligers. Naast de evenementen die zij zelf organiseren is de stichting ook betrokken bij de evenementen van andere landelijke organisaties, die in de rest van Nederland evenementen organiseren.

 

Anno 2019

Na 25 jaar stopt het bestuur van de Stichting ProMotor Zeeland met het organiseren van de Classic Race in Wemeldinge. Via deze weg wil het bestuur iedereen hartelijk bedanken voor haar/zijn bijdrage, hulp en betrokkenheid bij de Classic Race. Zonder deze steun zou het niet mogelijk zijn geweest om dit prachtige evenement de afgelopen 25 jaar te organiseren. Alle coureurs van de afgelopen jaren bedankt voor de vaak mooie, spannende races. Ook dank aan al onze trouwe sponsors, en in grote getalen aanwezige bezoekers.

 

Toekomst

Gelukkig is er een nieuwe stichting opgericht, met nieuwe enthousiaste vrijwilligers, die vanaf komend seizoen op 13 juni 2020 de Races organiseert. We maken dus graag van de gelegenheid gebruik om u voor te stellen aan de Stichting Classic Races Wemeldinge.

 

De oude site kunt u nog steeds vinden op www.promotorzeeland.wordpress.com

 

 

Scroll naar boven